Aug 10, 2012, 10:59 AM

Желания 

  Poetry » Love
538 0 2

Искам само да те има-

в устните ми и по пръстите,

във звука на твоето име

мислите ми са разпръснати.

Искам само да си с мене -

в тази нощ и този мрак

да те чакам покорена,

да те търся сляпо пак.

Иска ми се да останеш.

Искам пак да бъда твоя...

Иска ми се да ми върнеш

тишината и покоя.

Искам само да лежа

пак на силното ти рамо.

Ако бъдеш мой сега,

аз ще бъда само твоя.

© Мариета Караджова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??