Искам да ми е зелено
във ума и във очите.
Чувствата опитомени
споделени да отлитат.
Искам да не помня болка.
Да съм статуя от камък.
Нека да не зная колко
ми е нужен път и пламък.
Искам да съм преродена
във невинно синьо птиче
и от нищо не смутена
просто ....само да обичам!
© Нина Чилиянска Всички права запазени