13.10.2011 г., 19:15 ч.

Желания 

  Поезия » Друга
385 0 8

Желания

 

Полугнила круша

да похапна и корица хляб.

Ще добавя и водица.

Блага дума да изрека

или чуя, това ще ме нахрани!

 

Да ме будят птички

и щурец да ме приспи.

Щастието е туй за мене!

 Напомня ми за дядо и баба.

 

Без пари и списъци!

Без коли и пушеци!

Копнея за покой и природа!

Копнея и за картина от Ренесанса!

 

Да бъда вътре в нея.

Част от красотата и таланта!

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??