25.01.2021 г., 20:21 ч.

Желая дните да са бели 

  Поезия » Любовна, Строги форми
491 0 2

" И все дочувам нежни трели,

но чер е всеки идващ ден... " *

 

За теб са струни затрептели!

" И все дочувам нежни трели... " *

 

Нима до днес не са успели

да греят песните от мен?

 

" И все дочувам нежни трели,

но чер е всеки идващ ден... " *

 

Желая дните да са бели!

" И все дочувам нежни трели... " *

 

Не ти ли стигат сили смели?

Защо ли пак си в тъжен плен?

 

" И все дочувам нежни трели,

но чер е всеки идващ ден... " . *

 

 

Contessa ( Светла Асенова )

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вълшебство, Светле... Вълшебство...
  • Невероятен си... 😀😀😀
    Как го правиш?
    Твоята и моята поезия се преплитат така красиво...
    Вече не се усеща, къде започваш ти и къде свършвам аз...
Предложения
: ??:??