14.09.2013 г., 19:48 ч.

Желая те! 

  Поезия » Любовна
1066 0 0

Желая те, защото дълго чаках.

Желая те, защото си Мечта.

Желая те, защото тайно плаках.

Желая те, защото стана ми Съдба.

  

Желая те Любов неземна,

желая те макар и натъжен,

че таз Любов е тъй безбрежна

и в нея чезна всеки ден.

 

Желая те и пак ще те желая

и в този порив устремен

тунел в душата ти ще прокопая

и в нея ще се сгуша покорен!

 

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??