19.08.2004 г., 0:09 ч.

Жена 

  Поезия
1102 0 1
Мъжки силует през реката минаваше,
хладни талази умора отмиваха,
скулптура нежна на рамо не шаваше,
красотата й вечна сили наливаше.
Така през годините майстора раждаше
все нови различни жени-
ниски,високи,красиви,особени,
но с истински предани живи очи.
Дали е легенда, не знам,но с очакване
изложбата днешна следя.
Денят ли е друг- необикновен и загадъчен,
че носи ухание силно на скъпа жена-
на майка, съпруга,дъщеря, тази скулптура
с раздвижва в онези очи,
за които жената живот е.
И легендата пак ще звучи..

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми необикновения ти стил и самото му посвещаване!
    Така, той добива още по-голяма стойност!
    Също много добро произведение!
    Много необикновено и благородно!
Предложения
: ??:??