1.05.2005 г., 11:13 ч.

Жена 

  Поезия
965 0 0

         Ти тайнство си –пленително, неразгадано…

         Изкушение -  дошло сякаш  от ада!

         Ти слънчево създание си – призвано

         да утешаваш- мъжът да не страда…

        

         Ти грееш и разпръскваш мрака.

         Опустошителна. Ураганна. Мила…

         Един мъж мечтае, винаги  чака -

         кротко глава на рамото му свила.

        

         Ти тайнство си – пленително, неразгадано…

         Ние благословени сме, че на света те има!

         И молим се за нежност и обич. Замечтано…

         Поклон пред теб, жена – скъпа и любима!

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??