Когато силно я обичаш,
недей след нея ти да тичаш!
Недей глези я таз жена,
че бързо писваш й така!
Ако наистина милееш
до края с нея да живееш,
тогава трябва малко зло
да има във вашето гнездо.
Да я ядосваш и ругаеш,
а не да плачеш и ридаеш,
защото писва й тогаз
и тъй зарязва те - от раз!
© Калин Станчев Всички права запазени