4.06.2010 г., 12:11 ч.

Жена 

  Поезия
661 0 1

Красиво е лицето на луната,

макар половинка разкрила от свойто лице,

но какво ли плаща си за красотата? -

Тя самотна е във туй небе!

 

И всеки ден променя се,

различна все стои.

И може би опитва се да стопли тя сърцата,

или пък небето иска само да краси?

 

А може би не е виновна,

че винаги във сянката на слънцето е тя.

Макар и вечно неразбрана -

обича го - показва ни, че е жена!

© Марина Буюклиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??