Робуваме на бедност и лъжи...
Робуваме на низост и сплетни...
Живеем, за да сме сами,
но силни сме, защото сме жени!
Мъже – слепци на суетата,
бездомни скитници – изгнаници на сатаната.
Дерзайте, щом сте с името мъже...
Жените – запомнете – силните са ТЕ!!!
© Събина Стефанова Всички права запазени
но силни сме, защото сме жени! Права си , че истинската сила е в духа на жените. Поздрав! Поздрав и на Оги, който пръв коментира този стих!