22.05.2008 г., 22:45 ч.

Жена... 

  Поезия » Любовна
543 0 2
При тебе идвам всеки път,
за да изкажа всички мисли,
които събирам в своята душа.
Ти си ми дневничето, което обичам
и което гушкам, на което плача
и се усмихвам лъчезарно.
Ти си жената, от която имам нужда!
Не искам майка! Имам си!
Искам жена до мен, която да ме обича!
И аз да обичам! Искам взаимно чувство!
Искам да споделя живота си с нещо истинско!

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??