May 22, 2008, 10:45 PM

Жена... 

  Poetry » Love
544 0 2
При тебе идвам всеки път,
за да изкажа всички мисли,
които събирам в своята душа.
Ти си ми дневничето, което обичам
и което гушкам, на което плача
и се усмихвам лъчезарно.
Ти си жената, от която имам нужда!
Не искам майка! Имам си!
Искам жена до мен, която да ме обича!
И аз да обичам! Искам взаимно чувство!
Искам да споделя живота си с нещо истинско!

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??