17.01.2020 г., 13:48 ч.

Жена мечта 

  Поезия » Любовна
608 0 2

                Жена мечта

 

 

Ще бъда с теб, макар и да те няма,

ще те измисля, ако ти не си до мен.

Красива си – жена чаровница голяма,

явяваш се в съня ми, ти си, друга няма!

 

С коси от злато, буйни като водопад,

очите ти – сини като планински езера!

На нежните ти рамене те бавно падат,

и спускат се, прикриват твойта голота!

 

В съня ми идваш, после си отиваш,

срещнали заедно зова на страстта.

Телата ни тръпнат, отпуснати, заспиваш,

почувствали, усетили вкуса на любовта!

 

На сутринта те няма, моя мила мечта,

една красива жена, скъпа моя илюзия!

Мисля те, чакам те, бързо ще мине денят,

ще завърнеш отново при мен през ноща!

 

Купих ти червена роза –цветето на любовта,

пожелах си да те срещна в реалността!

Помолих нея от сърце, моята тъжна съдба,

ако ли не, ще те чакам през ноща в съня!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всеки има право на мнение!Не сте вие критерий за мен и моето творчество!
  • Почна хубаво - викам си "това ще е нещо добро!". Валентин, с цялото ми уважение, опитвам се да намеря нещо стойностно в твоята поезия, но всеки път се разочаровам! Никакво чувство, никаква фантазия, само клишета, абстрахирам се дори от римите, и като бял стих пак е безлично! Дори похвала не бих ти дал, защото това твоето повече ми прилича на графомания.
Предложения
: ??:??