21.06.2023 г., 7:21 ч.

Жената и мотора 

  Поезия » Любовна
234 1 3

                                   Жената и мотора

 

 

Красива жена скрила очите зад очила,

жена с кожено яке възседна мотора.

Те сякаш сега са едно, машина и жена

и сякаш горивото му го има и в кръвта.

 

Лети с мотора си на воля отново тя

и вятъра развява дългата и буйна коса.

Усет на лято, море и нейната свобода,

а слънцето я гали с нежната си усмивка.

 

Удоволствие за душата на две колела,

една любов красива между машина и жена.

Отдава й се тя напълно с цялата си душа

а мотора под нея мърка като голяма котка.

 

С него тя бързо ще избяга далече от света,

от лицемерието, фалша и злобата на хората.

Скрила тя красивите си очи зад тъмни очила,

ускорява газта, една красива сестра на вятъра.

Една сбъдната мечта, мотор, любим, звезди и Луна!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??