10.09.2021 г., 21:58 ч.

Жената с красивата усмивка 

  Поезия » Любовна
604 0 0

                        Жената с красивата усмивка

 

 

 

Една жена красива с усмивка чаровна,

от нея извира и излъчва женска доброта.

Една история позната между мъж и жена

и една красива дъщеря усмихната с тъга.

 

Жената с красивата усмивка ме впечатли

и моето изстрадало сърце с чар  тя плени.

Далече е от мен но тя ми е в съня през ноща,

мила, добра идва в съня и си отива сутринта!

 

Ще мине време, ще се срещнем вярвам някога,

аз сериозен мъж и тя красива сериозна жена.

Ще взема ръката й нежна в моята силна ръка,

ще я целуна нежно а тя ще ми отвърне с целувка.

 

В жената с красивата усмивка вече няма Тъга,

отиде си заедно със нейната сестра Самота.

Сега при нея дойде най-красивата, тя, Любовта,

дано остане завинаги в нашите души и сърца.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??