Жената с красивата усмивка
Една жена красива с усмивка чаровна,
от нея извира и излъчва женска доброта.
Една история позната между мъж и жена
и една красива дъщеря усмихната с тъга.
Жената с красивата усмивка ме впечатли
и моето изстрадало сърце с чар тя плени.
Далече е от мен но тя ми е в съня през ноща,
мила, добра идва в съня и си отива сутринта!
Ще мине време, ще се срещнем вярвам някога,
аз сериозен мъж и тя красива сериозна жена.
Ще взема ръката й нежна в моята силна ръка,
ще я целуна нежно а тя ще ми отвърне с целувка.
В жената с красивата усмивка вече няма Тъга,
отиде си заедно със нейната сестра Самота.
Сега при нея дойде най-красивата, тя, Любовта,
дано остане завинаги в нашите души и сърца.
© Валентин Миленов All rights reserved.