15.12.2012 г., 18:11 ч.

Жената със смешната шапка 

  Поезия
750 0 12

 

Сред ябълки и мандарини,

колички за шопинг и щайги

най-малко очаквах да видя

жената със смешната шапка.

 

Най-малко очаквах да чуя

сред ябълки и мандарини

как тихо ми пее "Хей, Джуд"

жената със смешната шапка.

 

И въпреки че не очаквах,

се влюбих.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??