16.04.2009 г., 8:06 ч.

Жени 

  Поезия » Любовна
523 0 1

На залеза
се наслаждавам вече –
след драмите
любовни помъдрял...

От раните ми
болката изтече.
И спомена
превърнах в образ бял...

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??