Apr 16, 2009, 8:06 AM

Жени 

  Poetry » Love
522 0 1

На залеза
се наслаждавам вече –
след драмите
любовни помъдрял...

От раните ми
болката изтече.
И спомена
превърнах в образ бял...

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??