27.12.2013 г., 11:23 ч.

Жени, мъже и интернет 

  Поезия » Хумористична
1636 0 13

 

 

Из нета дамите сърфират

и все по нещичко намират,

с което да се занимават,

че край котлона затъпяват.

 

А в нета кавалери спорят,

на теми всякакви говорят,

поезия и политика

дебати нови предизвика.

 

Те всички тук се забавляват

и кризата за миг забравят,

че нет-раздумката е сладка,

ни молив трябва, ни тетрадка.

 

Не ти е нужна идентичност,

приемаш няк'ва самоличност

и лафиш си до късен мрак 

със някой форумен юнак.

 

Но дойде ли денят отново,

за работа сме пак готови

и впрегнати сме във юздите,

а вечер мъкнеме торбите.

 

Когато падне късен мрак,

е време да подвиеш крак

и в хола сядаш изморен,

на нета си отново в плен...

 

© Адриана Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??