3.11.2015 г., 22:51 ч.

Жените 

  Поезия » Философска
448 0 2

                                                            Жените

 

Жените са красиви, 

жените са прекрасни, 

понякога кротки, понякога страстни, 

били са добри, били са ужасни. 

 

С чувство, с хумор и с комплименти, 

харесваме ги гневни, харесваме ги мили, 

кога с такт, кога с аплодисменти, 

не зная от къде намирам сили, 

Те са мойте сантименти. 

 

Понякога не можеш ги разбра, 

какво искат и какво желаят. 

Опитвах се преди а и сега, 

не трябва да остават сами, да скучаят. 

 

Вяра, уважение и внимание, 

това е моето към тях старание. 

Кога ни радват и кога ядосват, 

понякога парите ни прахосват. 

 

Те казват не, а всъщност означава да, 

иди ги разбери сега. 

Очаквай неочакваното с тях всякога. 

 

Без тях не можем, но не искаме да го признаем, 

сами е трудно да живеем знаем. 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??