Жените
Жените са красиви,
жените са прекрасни,
понякога кротки, понякога страстни,
били са добри, били са ужасни.
С чувство, с хумор и с комплименти,
харесваме ги гневни, харесваме ги мили,
кога с такт, кога с аплодисменти,
не зная от къде намирам сили,
Те са мойте сантименти.
Понякога не можеш ги разбра,
какво искат и какво желаят.
Опитвах се преди а и сега,
не трябва да остават сами, да скучаят.
Вяра, уважение и внимание,
това е моето към тях старание.
Кога ни радват и кога ядосват,
понякога парите ни прахосват.
Те казват не, а всъщност означава да,
иди ги разбери сега.
Очаквай неочакваното с тях всякога.
Без тях не можем, но не искаме да го признаем,
сами е трудно да живеем знаем.
© Валентин Миленов All rights reserved.