17.11.2019 г., 23:05 ч.

Жените днес 

  Поезия » Друга
473 0 0

Обещаваме си от днес
в живота ни да няма стрес!
На всеки нещо му тежи,
но в крайна сметка ние сме жени!
Крехки слаби и наивни
Организирани и много силни! 
Природата ни е такава... 
Да се борим... и душата да прощава!..... 
Все за нещо мислим... 
Все за нещо се тревожим...
Все цел голяма  гоним
Все за нещо се борим!
Децата ни, да са нашата сила
Целта ни за борба...
Партньора ни да е закрила
По пътя към целта!
Здравето късмета и любовта
Да ни следват винаги в живота!
Ние трябва да се ценим...
Излишно да не се хабим...
Нашите деца- целта голяма... 
Да се реализират и станат добри хора! 
Затова ни трябват много сили.. 
Исискванията си, да сме покрили! 
Ето защо е важно да не сме сами.. 
Да обичаме, да сме обичани... 
Ние жените трябва да сме щастливи, 
Така ще сме заредени със сили!!! 
Щастливата жена 
Има и щастливи деца! 
Ето защо трябва да се ценим
И себе си да победим! 
В природата ни е все да мислим
Да бързаме  и да се грижим.... 
Мълчаливо да  страдаме
И да се надяваме! 
Но така не се получава... 
Трябва да намерим баланса... 
Излишното да е отвън
Така ще се сбъдне нашия сън! 
Време е да се събудим
Да видим и да разберем
Че живота се живее... 
И си отива ден след ден! 
Най важните сме ние....
Трябва да сме щастливи  
Така ще имаме много сили
Зареди децата ни мили! 

 

Аз също съм жена... 
И днес си обещавам.... 
Да намеря баланса... 
Към щастието продължавам!

© Йорданка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??