4.11.2005 г., 21:19 ч.

Жените имат нужда от лъжа 

  Поезия
1962 0 19

Създадох те от купчините самота
събирани с години във сърцето.
От тях направих ти душа,
от болката изваях ти лицето.

Окъпах те във бисерни сълзи
и откриха се пред мене бляскави очи...
От разкъсаните нервни клетки
сплетох ти къдрици и лъчи..

Измислих те!

Създадох те, за да те има.
А сега ще ти дам и свобода...
Тръгни!...
Направи щастлива друга...
Знам,че си илюзия -
но жените имат нужда от лъжа!

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??