12.09.2009 г., 20:34 ч.

Женска дилема 

  Поезия » Пародии
1375 0 19

Щом задочно само спите,

тоя нещо те ебава.

Или геят в него скрит е,

или спрял е да му става.

 

Или стръкчето му флора

търси влага в друга почва.

Тя, в кутия на Пандора,

ДДС- то му източва.

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??