31.03.2024 г., 7:34 ч.

Женска сила 

  Поезия
75 0 0

 

     Ж Е Н С К А С И Л А

 

-Ти понякога вярваш ли на жена?-

-Не,никак не вярвам дори,

но ми харесва,тя да вярва,че вярвам в това,

иначе няма как животът ни да върви.

 

Тя по природа си е лукава...,

лишена от мощта на силата мъжка,

заради нея раздори всякакви стават,

но колко сладко може да пъшка...???!!!

 

27.03.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??