30.09.2023 г., 11:32 ч.

Женската природа 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
166 0 0
         Женската природа

 

Приятелю, жените са студени същества.
Сърцето си за всяка не отваряй.
В живота трябва ти една, любима ти да я наричаш.

Приятелю, пази се ти от тяхната природа! 
Да раняват им е в кръвта... и вина да ти вменяват също е нещо толкова присъщо.

Но какъв би бил светът без женската половина?!?
Скучен бихте казали, уверен съм в това. 
А малко трябва ни да сме щастливи - любов и сродна нам душа. 

© Nikolay Mihaylov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??