28.12.2019 г., 23:37 ч.  

Женските сълзи 

  Поезия » Любовна
885 1 0

Женските сълзи

 

Ако останеш някога сама

да знаеш много, много ще боли!

Ще те прегръща само тишина!

Тъгата във съня ти ще вали!

 

Ти си силна и ще издържиш!

На болка е обречена жената!

Дори когато трябва да крещиш

ти пак мълчиш но страда ти душата!

 

Боли когато нов живот даряваш.

Боли когато страдаш по любим.

Боли сърцето си когато даваш,

а чувствата превръщат се във дим!

 

Родена с болка цял живот я носиш

във себе си. Не спира тя. Уви!

Дали богата си, или пък просиш,

еднакви те са: женските сълзи!

 

28.12.2019 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??