22.01.2007 г., 1:02 ч.

Жестока любов 

  Поезия
976 0 1
Болка от незапомнени времена,
болка, разкъсваща плътта,
самотна душа,
пропадаща в тъмнина.
Сърцето във ада гори
и рони горчиви сълзи.
Лъжата, изневяра прикрива,
любовта, глупостта оправдава.
Торбата с прошки изчезва,
омраза напира жестока.
"Отмъщение" вика сърцето,
а разумът пък - "Забрава".


21, септември, 2003

© Анжелика Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • По добре забрава отколкото отмъщение.Забравата води до успокоение на душата,а отмъщението до озлобление.Поздрав!
Предложения
: ??:??