21.02.2010 г., 13:25 ч.

Жестока си 

  Поезия » Любовна
568 0 1

 

 

 

Жестока си, 

жестока, когато на улицата край мене минаваш,

цялата в краски, червило и грим.

Пътека от тих полъх оставяш,

следи ароматен и дъхав парфюм.

 

Крещящата младост на твоето тяло,

побрана и впита  във тясна пола,

жестока си не с мене само -

жестока със всичките мъжки сърца.

 

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...
    Пътека от тих полъх оставяш,
    следи ароматен и дъхав парфюм.


    Крещящата младост на твоето тяло,
    побрана и впита във тясна пола,
    ...


    прррррр
Предложения
: ??:??