21.06.2007 г., 22:15 ч.

ЖЕСТОКАТА СЪДБА 

  Поезия
588 0 0

Задушавам се...

Сълзите по страните ми се стичат,

викът в устни неизречен се стаи,

треперещите длани напреде се протягат,

но там го няма, няма го, Сърце, ти разбери!

 

Задушавам се...

Болката изпепеляваща е пак в мен,

измести от лицето усмивката красива,

за да ми напомня неуморно всеки ден,

че не ми е отредено да бъда аз щастлива!

 

Задушавам се...

Свещта запалена в ръцете ми догаря –

тя символ е на живота ми измамен.

В храма на надеждите не ще я аз оставя

и той като душата ми е вече празен!

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??