10.08.2008 г., 0:15 ч.

Жестоко приятелство 

  Поезия » Бели стихове
2859 1 7

 .

.

 

                                           Жестоко приятелство

.

 

Познавах Принцесата на Тъгата -

живяхме в една квартира.

Отлетя на крилете на моята Радост

с насмешка над безкрилието ми...

 

Виждам, кацнала е на твоя прозорец...

Не й вярвай...

 

.

.

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??