11.03.2017 г., 20:33 ч.

Жиголо 

  Поезия » Любовна
270 1 2

Превърнах се във жиголо... съзнавам

на всяка дала не'кви чувства, се отдавам

обичам теб, а  друга съблазнявам

вървя по острието на бръснача и си остарявам.

 

Превърнах се в посмесище за себе си

това, че нямам теб, а имам всички ме погубва

обичам теб, а други обладавам

изгубен съм, не се понасям даже и в съня си.

 

Превърнах се във жив мъртвец, за бога,

омръзна ми да прикотквам самотни котарани,

обичам теб, а други пак успокоявам,

изгубих себе си, но теб не те оставям.

 

Превърнах се във жиголо от класа,

а просто бях обикновен провинциалист,

обичам те, не мога да се спра да ти го казвам...

....изгубя ли те теб, със сигурност аз сам  ще се намразвам.

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Понякога животът ни поднася обрати, които ни е трудно да приемем. Надявам се нещата да се наредят по най-добрия начин за теб. Поздрави! Харесах стиха!
  • Тъжно ми стана, много искам лирическият ти герой да се събере с любимата си и всичките му терзания и болки да отшумят...Поздрав от сърце!!!!
Предложения
: ??:??