12.01.2011 г., 16:15 ч.

Жива 

  Поезия » Любовна
740 0 4

Не помня вече влюбена ли бях,

че се усещах млада и щастлива,

а днес е тъжен моят смях,

о, боже мой, как искам да съм жива.

 

Повярвай ми, животът е измама,

а истинското вътре е във нас

освен любов, тук нищо друго няма,

живее тя - ще бъда жива аз.

 

 

 

 

© Доника Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??