Jan 12, 2011, 4:15 PM

Жива 

  Poetry » Love
667 0 4

Не помня вече влюбена ли бях,

че се усещах млада и щастлива,

а днес е тъжен моят смях,

о, боже мой, как искам да съм жива.

 

Повярвай ми, животът е измама,

а истинското вътре е във нас

освен любов, тук нищо друго няма,

живее тя - ще бъда жива аз.

 

 

 

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??