6.07.2007 г., 8:36 ч.

жива ли съм 

  Поезия
901 0 3

Жива ли съм? Дишам ли?
Вече нищо не усещам.
Мъртва ли съм? Може би,
но защо тогава ме боли?

Чувствам ли, обичам ли?
Сърцето нищо не разбира.
Тази болка ще приеме ли
или със нея ще умира.

Семейство имам ли или приятели?
Някой само - който да ме стопли,
нима светът е пълен със предатели?
И какво? Да се заровя в гроб ли?

Кой уби душата ми?
А после нож заби в сърцето.
Жива ли съм? Дишам ли
или съм вече ангел във небето?

© Севдалина Янкулова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??