12.03.2008 г., 6:37 ч.

Жива съм 

  Поезия
606 0 1

                           Жива съм

 

 Отново щастието аз познах                           

След дълго лутане в живота

Отново щастлива съм успях да кажа

Отново живея живот изпълнен с красота

 

Познах те аз в залязващата своя младост

Така превързах се към теб

Но какво била съм аз за теб

Освен глупачка, наивничка може би

 

Но ето, че ръка подаде ми отново

Човек стоял до мене много дълго

Щастието в очите му открих

А любовта му странна но някак истинска и вярна е била към мен

 

Питаш ме ти?

Щастлива ли си?

 Да, както никога преди

Раните от обидите твои зарастнаха

Остана само споменът далече

Че нявга аз съм те познала

 

О, как прекрасно е

Отново да съм жива

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??