4.08.2019 г., 13:31 ч.

Живее ми се 

  Поезия » Любовна
944 1 0

Аз копнея да живея на света -
да дишам хладината майска,
на юни - рокли пъстри да плета,
през август - да съм като чайка.

Септември - щастие да е за мен,
а октомври - силно да се влюбя,
през ноември - да съм в твоя плен,
но и през декември - да не те загубя.

Искам да летя, а ти да ме обичаш.
Да съм само твоя в нощта самотна.
На следващата - към мен да се затичаш,
доволен да ми кажеш, че съм страхотна.

© The ice girl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??