18.12.2014 г., 18:12 ч.

живей 

  Поезия » Философска
453 0 0

Живей

 

Бъди човек, а не човече

с нежно подадена ръка.

Живей, за да оставиш спомен

и светла диря в паметта.

 

Живей и обичай живота!

По-добър ще е той от сега

и като волна птица в небеса

отправи зов за свобода.

 

Макар да се разминеш с мечтите,

живей, за да пробиеш своят  мрак

и ненадейно сълзи изпълват очите,

живей, за да опиташ пак.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??