8.05.2009 г., 15:16 ч.

Живей 

  Поезия
490 0 0

Когато във вечната нощ

слънчев лъч се прокрадне,

не се страхувай от него,

в себе си скрий го.

Когато самотата внезапно си тръгне

и вземе сълзите със нея,

не се страхувай да се засмееш,

запомни този смях.

Когато в празнотата

на твоя тъжен живот

радост цветна дойде,

не я гони, запази я.

Когато животът ти е даден,

живей го, не умирай приживе.

Когато ти се дава миг на радост,

изживей го, не го изпускай само

защото си свикнал да си тъжен.

Просто живей си живота -

втори шанс едва ли ще имаш!

 

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??