15.09.2013 г., 10:05 ч.  

Живей! Бъди! 

  Поезия » Философска
491 0 1

Живей! Бъди!



Живеем мимолетно във властта
на много обстоятелства, коварства,
желаното превръща се в Мечта
поела хоризонти и пространства.



И ний - очакваме безброй неща,
а те понякога се оправдават!
Да управляваш сам реалността
е много трудно и дори не става.



Но ти - събаряй всичките стени,
които те притискат и сковават.
Последвай смело своите Мечти
без правила, които все ограничават.



Животът ти е извор от варианти,
но потенциала си разкрий и въплъти
с реални действия или чрез таланти
и през огледалото живот -
                          Живей! Бъди!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??