5.08.2015 г., 0:34 ч.

Живейте нататък 

  Поезия » Гражданска
522 0 0

Родих се, живях и после смъртта
понесе нагоре незнайна душа.
Какво сътворих? Какво ще остане?
Светът продължава, не ще да престане!

Мисъл след мисъл и все напориста,
май тя ще остане след мене на листа!
Но кой ще чете словата безкрайни,
ако няма преплетени, нечии тайни?

Щом няма на листа думи клеветни,
не са интересни на тъмни субекти.
Няма да слушам, неща да говоря!
Кажете ми вие, закакво да споря?

Пиша, чета и пак продължавам
знам, че така след смъртта оставам.
Животът е кратък, животът е низ,
Живейте нататък, стига каприз! 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??