15.07.2017 г., 20:31 ч.

Живейте в Добротвория 

  Поезия » За деца
482 1 0

Деца прекрасни, благогласни птици,

ще бъдем ли приятели добри?...

Сред вас са светлогледи ученици

на български будители, нали?...

 

Деца, живейте волно в Добротвория –

сърдечни, с чисти мисли и ръце!

Да пазим родно слово, дух, история!

И нека радостта ви да расте!...

 

Да бъде красотата в Чудноцветия!

Помнете буквите от А до Я!

Училището слънчево да свети!

Обичайте и пейте от душа!...

 

Марин Тачков

юли 2017 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??