14.05.2021 г., 22:14 ч.  

Живея 

  Поезия
494 8 18

Живея точно, като птиците,
от шепата си Ти ме храниш,
не сея, не събирам в житници,
от всяко бедствие ме браниш.
И в мислите ми няма трябва,
налага се, компромиси, понасям,
Дланта Ти винаги ме грабва
и ме държи във Любовта си,
живея тук, но съм високо
в небето Ти от благодат,
аз – зéницата Ти в окото,
солта на този земен свят!

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??