6.02.2008 г., 11:25 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
528 0 6
 

 

Животът е вечно движение,

своеобразна магия -

ту видима, ту невидима

е тя за очите,

но винаги е осезаема за душите.

 

Ту добро, ту зло,

ту чисто, ту мръсотия -

непрекъснато някого

или нещо докосваме

и бавно се износваме.

 

Видима или невидима -

вечна енергия

приемаме и отдаваме,

поемаме и додаваме

и неусетно остаряваме.

 

Животът -

вечно докосване,

бавно износване,

неусетно остаряване

и в друг живот превъплащаване.

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??