24.09.2007 г., 22:06 ч.

Живот 

  Поезия
975 1 2
На крачка от щастието умирам,
на крачка от мечтата се взирам,
но защо изведнъж се сривам,
дълго време търся, но не разбирам.

Борба е животът несправедлив,
трудно в него ти ще си щастлив.
Щом си добър - страдаш,
щом си лош - побеждаваш.

Животът е жесток и коварен,
няма начин да си идеален.
Ту си тук, ту те няма,
това е идеята голяма.

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??