5.02.2011 г., 22:42 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
507 0 0

Животът е като стрела -

изпуснеш ли го, ти отлита.

Минава бърз като кола 

и спомените ти преплита.


А болката от любовта? - 

тя никога не се забравя.

И най-красивата жена

преживяла е раздяла.


Но любовта ще дойде пак.

Затова не се предавай!

Тълкувай знаците на сърцето

и надеждата не забравяй!


Животът е като стрела -

изпуснеш ли го, ти отлита.

Минава бърз като кола 

и спомените ти преплита.

© Димитър Д Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??