Животът е като стрела -
изпуснеш ли го, ти отлита.
Минава бърз като кола
и спомените ти преплита.
А болката от любовта? -
тя никога не се забравя.
И най-красивата жена
преживяла е раздяла.
Но любовта ще дойде пак.
Затова не се предавай!
Тълкувай знаците на сърцето
и надеждата не забравяй!
Животът е като стрела -
изпуснеш ли го, ти отлита.
Минава бърз като кола
и спомените ти преплита.
© Димитър Д All rights reserved.