16.07.2016 г., 18:55 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
748 1 4

Живот 

 

Живот е онова, което разцъфва в твоята усмивка!

Живот е онова, когато прегръщаш и целуваш много! 
Живот е онова, където
роден си, благословен от Бога! 

 

Живот е онова, как си избрал да служиш! 
Живот е онова, защо си ти роден? 
Живот е да обичаш и кой си ти с мен?

 

Д

 

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??