29.10.2016 г., 13:58 ч.

ЖИВОТ 

  Поезия » Любовна
575 1 0

Болката в очите ми

прави ме красива,

придава блясък,

бръчиците скрива.

 

Тъгата в сърцето ми

кара го да бие,

ускорява ритъма,

преди гнездо да свие.

 

Мракът в мислите ми

прави ме поет,

пиша отчаяно

нижа ред след ред.

 

Слънцето в прозореца ми –

моето дете, 

държи ме на Земята

с двете си ръце.

© Ивалина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??